Rólunk

A Szantálsziget egy olyan hely, ahol a természetbe vonulva közelebb kerülünk önmagunkhoz, harmóniát teremtve alapozzuk meg egészségünket.

Szantálsziget lehet Dömösön, ahol első téli egészségmegőrző programunkat szerveztük, de lehet a Balatonnál,  a Tisza parton, vagy az Alföldön is. A Szantálszigetet mi magunk teremtjük meg. Elsősorban hétvégi programokat, hosszú hétvégeket, és 5-7  napos elvonulásokat szervezünk, ahol ismeretterjesztő előadások mellett az egészségmegőrzés gyakorlatát igyekszünk átadni.

A programokon dolgozó szakemberek a hétköznapjaikban is ezt képviselő szakértők, terapeuták, tanácsadók, oktatók, jógaoktatók, akik egy-egy tematikus program erejéig összeállnak, hogy tudásukat másoknak is átadják. A közös cél, hogy tegyünk valamit testi lelki egészségünkért és egymásért.

Egy titkunk van: a személyesség

Abban hiszünk, hogy mindenkinek más és más módszerre, gyógymódra, gyakorlatra van szüksége. Ezt úgy tudjuk megvalósítani, hogy kis csoportokkal dolgozunk, 12-16 fővel tervezzük a több napos programokat. Így egyetlen hétvége alatt is olyan sok idő és energia jut egy-egy főre, hogy komoly változásokat eredményez. Szívesen dolgozunk együtt önálló csoportokkal, munkahelyi csapatokkal, ahol a csapatépítés egyben egészségmegőrző képzés is.